Nesen uzzināju, kam paredzēta katra rīves puse. Es dalos ar jums savā atklājumā

Es nekad agrāk nebiju domājusi par to, kā izmantot rīvi jaunā veidā. Parasti paņemu, ja vajag, piemēram, sarīvēt burkānus. Bet, kā izrādījās, rīvei ir daudz vairāk iespēju, kuras daudzi neapzinās.

Ne vienmēr vertikāli

Es domāju, ka ne tikai es, bet arī daudzi no jums vienmēr novietojiet rīvi vertikāli uz šķīvja, lai izmantotu tās funkcionalitāti. Bet izrādās, ka tas nav jādara. Rīvi var novietot arī horizontāli. Un tad, kad rīvējot produkts paliks tajā, jums nebūs jāizmanto šķīvis. Manuprāt, tas ir ļoti ērti.

Sieram, burkāniem un…

Iespējams, vispopulārākā rīves puse ir tā, kurai ir vidēji zobi. Tieši pateicoties šai virsmai es rīvēju burkānus zupās un citos ēdienos. Es arī uz tā smalki sarīvēju sieru salātiem. Izrādās, ja rīvi ietin pārtikas plēvē, šī puse lieliski derēs ķiploku sasmalcināšanai. Tādējādi rīve būs tīra. Visi ķiploki nonāks uz plēves. Šis padoms būs piemērots, ja jums nepatīk tērēt laiku trauku mazgāšanai.

Kam domātas malas ar izliektiem zobiem?

Man personīgi šī virsma bija visnepieprasītākā. Es vienmēr domāju: kāpēc tas vispār ir vajadzīgs? Kā izrādījās, no šīs puses var pagatavot miziņu, noder arī zivju zvīņu tīrīšanai. Un var arī izmantot, ja, piemēram, cepumi ir piedeguši. Tas noņems augšējo sadedzināto slāni.

Zaļumiem

Es arī reti izmantoju virsmu ar lielākajiem caurumiem. Bet velti. Internetā redzēju ideju ar pētersīļiem. Un es nolēmu to izmēģināt. Viņa ielika pētersīļu kātu caurumā un strauji pavilka uz leju.

Lasi vēl: Nauda turēsies pie rokām: Visums apdāvinās ar zeltu – nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kurām veiksies no 20. aprīļa

Lapas palika uz virsmas. Lūk, cik viegli tos var atdalīt no kāta, neizmantojot nazi un netērējot laiku. Man personīgi šī metode ļoti patika!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment